Parthos

Parthos

Palace

President

Palace XXL

Progress/Phonic

Spacers

Fleksibilan prostor je u današnjem svijetu postao imperativ u poslovanju i radu.

Bilo da se radi o konferencijskim dvoranama, uredskim prostorima, sportskim dvoranama, svadbenim dvoranama, izložbenim prostorima ili zdravstvenim ustanovama fleksibilnost je postavljena kao osnovni zahtjev. Pomične akustične stijene su proizvod koji Vašem prostoru daje veliku fleksibilnost.

Tvrtka Velinac u svojoj ponudi ima pomične akustične stijene našeg partnera Parthos.

Nizozemska tvrtka Parthos je jedan od vodećih svjetskih proizvođača pomičnih/sklopivih akustičnih stijena te su unutar tog segmenta prepoznati kao proizvođač sa najširom ponudom. Od osnivanja 1968.g. je smještena u mjestu Panningen, Nizozemska, a do 2000. godine je poslovala pod imenom Pella. Proizvodni kapaciteti u Panningenu se prostiru na preko 27.000m2.

Parthos je globalno prisutan sa vlastitim podružnicama u više država svijeta (Velika Britanija, Belgija, Francuska, Njemačka, Tajland, Kina), a sa svojim proizvodima su prisutni na području cijele Europe, srednjeg i dalekog istoka, Australije.

Bitno je napomenuti da se proizvodi za europsko tržište izrađuju isključivo u Nizozemskoj.

S obzirom da Parthos u svom radu posebno njeguje inženjerski pristup što im omogućuje spomenutu svestranost u ponudi, u suradnji sa njima smo našli idealnog partnera. To za korisnika znači gotovo neograničene mogućnosti u odabiru idealnog rješenja te također vrlo široke opcije po pitanju željenih specifikacija i odabira završnih obrada.

Obratite nam se sa povjerenjem u bilo kojoj fazi projektiranja ili izvedbe Vašeg projekta kako bismo zajedno definirali najbolje rješenje za Vas.

Također nudimo arhitektima kompletnu tehničku podršku pri projektiranju pomičnih akustičnih stijena. Pomične stijene je najbolje planirati od najranije faze projektiranja jer se tada može definirati idealna potrebna specifikacija uz racionalnu dispoziciju stijena te je moguće postići idealan odnos uloženo/dobiveno.

Pronađite nas

VELEPRODAJA I IZLOŽBENI PROSTOR

Ljudevita Posavskog 29
10 360 Sesvete
Veleprodaja:
+385 1 2005 605
prodaja@velinac.hr
Izložbeni prostor:
+385 1 652 1829
salon@velinac.hr

NABAVA

VELINAC d.o.o.
Anke Krizmanić 8
10 360 Sesvete
+385 1 2007 115
velinac@velinac.hr

Budite u kontaktu