Novosti

Novosti

prev
thumb
thumb
thumb
next

NOVO – ORMARI EURO 2.0 / FOKUS 2.0

Sa zadovoljstvom najavljujemo naše nove proizvodne programe ormara EURO 2.0 te FOKUS 2.0. Novi programi zamjenjuju ormare iz programa Euro odnosno Fokus, te predstavljaju poboljšanje u tehničkom i estetskom smislu.
U programu EURO 2.0 korpusi i fronte izrađeni su od kvalitetnog iverala 18 mm debljine. Police su izrađene od kvalitetnog iverala 25 mm, a ukrasni topovi i ukrasne stranice su debljine 25 odnosno 18 mm, ovisno o dekoru. Leđa ormara izrađena su od kvalitetne iverice 18 mm debljine te se s korpusom ormara spajaju „klik“ sistemom okova. Upravo ta novina predstavlja novu tehničku karakteristiku koja doprinosi statičkoj stabilnosti, omogućava olakšanu demontažu i ponovnu montažu pri eventualnom premještanju ormara te svakako donosi i estetsko poboljšanje. Naime, ormari se sada mogu postaviti slobodno u prostor te koristiti kao samostojeće pregrade, budući da su leđa izvedena identično fronti.
Isto tehničko-kreativno rješenje imaju i novi ormari iz programa FOKUS 2.0. Leđa ormara izrađena su od kvalitetne iverice 18 mm debljine te se s korpusom ormara spajaju „klik“ sistemom okova. Korpus, fronte i police izrađeni su od kvalitetnog iverala debljine 18 mm, dok su stropovi debljine 25 mm, te se dodatno postavljaju na korpus.
Osim konstruktivno, ormari iz programa EURO 2.0 i FOKUS 2.0 razlikuju se od ormara iz prethodnih programa Euro i Fokus i dubinom ormara, a u programu FOKUS 2.0 i dimenzijama raspoloživih visina, bez utjecaja na funkcionalnost. Moguć je odabir visina ormara za smještaj 2 do 5 redova registratora u programu FOKUS 2.0 odnosno 2 do 6 redova u programu EURO 2.0.
Novi ormari FOKUS 2.0 te EURO 2.0 zadržavaju sve ostale karakteristike naših ormara: Svi rubovi kantirani su ABS rubnom trakom, opremljeni su nožicama za nivelaciju te po potrebi bravicama. Ormari s drvenim vratima imaju ugrađene ublaživače udarca za tiho zatvaranje te mirniju radnu atmosferu. Stoga se nadamo da naši novi programi ormara vesele naše cijenjene kupce jednako kao i nas same.

Pronađite nas

VELEPRODAJA I IZLOŽBENI PROSTOR

Ljudevita Posavskog 29
10 360 Sesvete
Veleprodaja:
+385 1 2005 605
prodaja@velinac.hr
Izložbeni prostor:
+385 1 5532 600
salon@velinac.hr

NABAVA

VELINAC d.o.o.
Anke Krizmanić 8
10 360 Sesvete
+385 1 2007 115

Budite u kontaktu