Novosti

Novosti

Opremanje „open space“ ureda tvrtke Tehnix

Nedavno je završeno opremanje novog ureda uspješne hrvatske tvrtke Tehnix u Donjem Kraljevcu. „Open space“ sa 50-ak radnih mjesta opremljen je radnim stolovima iz našeg proizvodnog programa Trend Metal, sa sivim metalnim nogama „T“ oblika te radnim pločama u dekoru brijesta, sve po izboru kupca. Radni stolovi odvojeni su akrilnim pregradama bijele boje. Udobno i ergonomsko sjedenje zaposlenika osigurano je postavom uredskih stolica Klass V u kvalitetnoj trevira tkanini, s podiznim 3D rukonaslonima.
Radna mjesta nadopunjuju se konferencijskim stolovima za manje ili veće sastanke iz istog programa te konferencijskim stolicama Maestral K na skiji u istoj kvaliteti tkanine kao u radne stolice te modernim konferencijskim stolicama Zenith sa školjkom u bijelom PP.
Za trenutke predaha unutar „open space“ prostora osmišljeni su punktovi s tabureima modela Point i stolićima Jolly, a za udobnost posjetitelja postavljena je klub garnitura modela Club te klub stolići Kaleox.
Radna mjesta odvojena su postavom ormara iz programa Euro iz naše vlastite proizvodnje, visine 150 cm, u kombinaciji sive boje i dekora brijesta. Voditeljska radna mjesta te prostori za kratke povjerljive razgovore odvojeni su samostojećim tapeciranim pregradama.
Tvrtki Tehnix želimo uspješan rad u novom uredu.

Pronađite nas

VELEPRODAJA I IZLOŽBENI PROSTOR

Ljudevita Posavskog 29
10 360 Sesvete
Veleprodaja:
+385 1 2005 605
prodaja@velinac.hr
Izložbeni prostor:
+385 1 5532 600
salon@velinac.hr

NABAVA

VELINAC d.o.o.
Anke Krizmanić 8
10 360 Sesvete
+385 1 2007 115

Budite u kontaktu