Konferencijske stolice i fotelje

Proizvodi

1/3

2/3

3/3

prev
thumb
thumb
thumb
next

Sky Mesh

Cijena

4.284,27 KN | 568,62 € (vpc)

PDV nije uračunat u cijenu

Cijena za model stolice sa srednjim naslonom i pivot mehanizmom, na kotačima za mekane podove

Opis

MASA

12kg

BOJA

Mreža - boja po izboru iz ton karte

OPIS

Uredska stolica bezvremenskog dizajna sa sjedalom i naslonom u mreži u boji po izboru iz ton karte. Mogućnost odabira modela s visokim ili srednjim naslonom na kotačima za tvrde ili mekane podove ili konferencijskog modela stolice sa srednje visokim naslonom na kromiranoj skiji. Baza je aluminijska, s kromiranim aluminijskim rukonaslonima.

PODEŠAVANJE

Podešavanje visine sjedala, podešavanje tenzije, pivot mehanizam; Mogućnost odabira podešavanja nagiba sjedala i naslona pomoću tilt mehanizma; Kod modela s visokim naslonom mogućnost odabira zglobnog tilt mehanizma sa zaključavanjem u 4 pozicije; Mogućnost odabira kotača za tvrde podove ili stopica; Podešavanja nisu moguća kod modela na skiji.

Uvjeti prodaje

  • Uredske i konferencijske stolice iz standardne ponude isporučuju se s našeg skladišta u vrlo kratkim rokovima isporuke. Dostava i montaža su osigurane. Odobravamo značajne rabate, ovisno o vrijednosti kupljene robe. Za plaćanje po predračunu odobravamo kasaskonto.
    Garancijski rok je 5 godina. Pri tome 3 godine od isporuke vrijedi kompletna garancija te dodatno 2 godine produženog jamstva koje ne uključuje potrošni materijal: tkaninu, kotačiće, plinske podizače.
    Omogućujemo oblik financiranja putem operativnog najma na period od 12-60 mjeseci.

Pronađite nas

VELEPRODAJA I IZLOŽBENI PROSTOR

Ljudevita Posavskog 29
10 360 Sesvete
Veleprodaja:
+385 1 2005 605
prodaja@velinac.hr
Izložbeni prostor:
+385 1 5532 600
salon@velinac.hr

NABAVA

VELINAC d.o.o.
Anke Krizmanić 8
10 360 Sesvete
+385 1 2007 115

Budite u kontaktu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg koristničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na slažem se prihvaćate naša pravila privatnosti